Brusekabiner fra Ifö

Brusekabinen er et helt lukket system, et badeværelse i sig selv, så at sige. Det gør, at du kan anvende helt andre materialer omkring badet, når du indretter dit badeværelse. Kabinen er også nemmere at placere end en brusevæg. Kabinen kan leveres efter smag og behov, både hvad angår størrelse, glas og profiler.

Du køber den færdig, oftest inklusiv blandingsbatteri og brusehoved. På nogle af kabinerne kan du vælge mellem et enkel standard brusepanel med håndbruser eller vores luksus brusepanel med håndbruser, loftsbruser og hele to kropsbrusere.
Ifö Solid
Ifö Next
Ifö Solid brusekabiner er designet af Knud Holscher og har brusekar af emaljeret stålplade for enkel rengøring og lang levetid.
 
De vipbare døre i hærdet sikkerhedsglas har hjul både oppe og nede for let og lydløs åbning og lukning. Et indbygget sikringssystem forhindrer dørene i at hoppe af. Ifö Solid kabinerne kan leveres med standard- eller luksus brusepanel.
Ifö Next brusekabiner fremstilles i 2 forskellige højder. Almindelig højde og en ekstra lav model anvendelig i rum med lav loftshøjde. F.eks. en kælder. Brusekaret er fremstillet i emaljeret stålplade for enkel rengøring og lang levetid.
 
Dørene har vippefunktion, som letter rengøringen yderligere. Håndbruser, håndbruserslange og hylde medleveres. Blandingsbatteri bestilles separat.
Send forespørgsel vedr. produkt: Brusekabiner

Firmainformation​

Helge Buch Aut. Gas- & Vandmester

Løkkegårdsvej 29, 6230 Rødekro

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.30 – 15.30

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til helge.buch@firma.tele.dk.

CVR-nummer​: 26073790